Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри изглежда е блъфирал с контузиите на основните му звезди Артуро Видал и Пол Погба. В навечерието на мача с Рома в понеделник се появи информация, че двамата са със сериозни травми и няма да играят. 

Специалистът обаче ги включи в групата си за дербито и по всичко личи, че има намерение да ги използва. Дори и да не са титуляри, те със сигурност ще се появят на терена, прогнозират медиите в Италия. 

Чилиецът се оплакваше от синина в гърба. Тя му попречи да тренира нормално вчера, но днес вече всичко е наред и изкара цялото занимание на пълни обороти. По всичко личи, че ще е на линия за мача с "вълците". 

По-сериозно беше положението на французина. Погба имаше възпаление на бедрен мускул, но и той се включи на пълни обороти в днешното занимание. Все пак има вероятност той да не започне като титуляр. 

Така на практика единственият основен отсъстващ футболист за "старата госпожа" е Андреа Пирло. 35-годишният ветеран е аут до средата на този месец, но той получи травмата си още през седмицата и беше ясно, че е аут.