Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призова своите футболисти да не се отдават на прекалено самодоволство след победата с 4:0 над Динамо Загреб в Шампионската лига. Италианските шампиони минаха доста лесно през бившата югорепублика с попаденията на Миралем Пянич, Пауло Дибала, Гонсало Игуаин и рикошет след удар на Дани Алвеш от свободен удар.

"Аз повторих няколко пъти. Основната цел пред Ювентус в момента е да не бъдем самодоволни и да си вярваме, че всяка среща ще ни бъде прекалено лесна да я спечелим. За да повиши Ювентус нивото си, трябва да печели повече мачове у дома, да заздрави защитата, да не допуска голове и да не изпадаме в рискови ситуации, каквато беше победата над Палермо в събота", обясни Алегри.

"Дибала вкара своя първи гол за сезона и аз съм много радостен от това. Също така съм доволен и от отбора, защото взехме и първата си победа. Направихме няколко грешки през второто полувреме, но ние определено трябва да играем по-добре."

"Но отборът е заедно от 40 дни едва. Някои футболисти, които играха на европейското първенство, получиха по-дълга почивка и се присъединиха по-късно към основната група, завърши италианският специалист.