Двама от основните играчи на Ювентус а преподписали договорите си с клуба. Това са вратарят Джанлуиджи Буфон и защитникът Джорджо Киелини, съобщава днес Скай Спортс Италия. 

Официалното обявяване на новините ще стане факт в четвъртък следобед. Ръководството на "старата госпожа" е свикало пресконференция за 14:00 часа българско време, на която ще участват двамата играчи, както и президентът Андреа Аниели. 

Засега шефовете не съобщават темата на срещата с медиите, но всички се досещат, че ще е за обявяването на договорките с двамата ветерани. За това се говореше още от началото на сезона. 

И Буфон, и Киелини бяха обвързани с "бианконерите" само до лятото. През август те признаха, че са отказали на други тимове, защото искат да продължат кариерите си в торинския гранд. И желанието им беше изпълнено. 

Очаква се утре да стане ясно и за колко време се удължават договорите им. По всяка вероятност става въпрос за две години при Буфон и три при Киелини. Първият навършва 37 години през януари догодина, а вторият навърши 30 само преди три месеца.