Английският гранд Манчестър Юнайтед все още не се е отказал от подписа на голямата звезда на Ювентус Артуро Видал. Според вестник "Мейл он Сънди", "червените дяволи" са отправили нова оферта за чилиеца. 

В петък те обявиха, че повече не се интересуват от него, но явно това е било само за заблуда на медиите. Изданието се позовава на свой източник, според когото последното предложение за атакуващия играч е в размер на 35 млн. паунда или малко над 40 млн. евро. 

"Старата госпожа" вече отказа офертите под 40 млн. евро за футболиста си, но сега може да се види в безизходица пред последното предложение. Шефовете са обещали на Видал, че ще го продадат при изгодни условия. 

Самият играч вече има принципна договорка за личните си условия на "Олд Трафорд", но тя ще увисне във въздуха, ако от Торино не дадат зелена светлина на сделката. Очаква се развитие в часовете до края на трансферния прозорец, който затваря в понеделник вечерта. 

В най-скоро време се очаква Манчестър Юнайтед да се подсили и с универсалния играч на Аякс Далей Блинд. Холандският гранд вече прие офертата от 14 млн. паунда за звездата си, а той днес ще е в Англия за медицински прегледи и подпис.