Антонио Касано разтрогна договора си с Парма преди броени часове, но вече има вариант къде да продължи кариерата му. Според медиите в Италия, той е вариант за подсилване на атаката на Ювентус. 

"Старата госпожа" разполага с достатъчен брой атакуващи футболисти, но наставникът Масимилиано Алегри се изказа доста витиевато около възможността за осъществяването на подобен трансфер. Точно това подхрани информациите, че може да има подпис. 

"Вижте, не обичам да говоря за играчи, които са свързани с други отбори, макар че Антонио вече не е част от никой тим. Към този момент разполагам с петима нападатели и никой нов досега не се е присъединил към нас."

"Аз съм работил с него по време на периода си в Милан и той много ни помогна в преследването на титлата. Той е чудесен играч, с прекрасни качества. Но аз говоря само за играчи, които са дошли тук и които мога да използвам. Ако той е такъв, ще споделя очакванията си. Ще видим какви са опциите си", сподели Алегри. 

Касано разтрогна договора си с Парма в понеделник по взаимно съгласие. Той не беше получавал заплата от началото на сезона и след караница с боса на "дуковете" по този казус, от днес е свободен агент.