Директорът на Ювентус Джузепе Марота отрече информациите от медиите в Италия напоследък, че голямата звезда на тима Артуро Видал ще си тръгне. Наскоро дори колегата му от ръководството Павел Недвед обяви, че ако дойде неустоима оферта за чилиеца, ще бъде продаден. 

Манчестър Юнайтед е готов да предложи 50 млн. евро за Видал, като се очаква да има преговори в следващите седмици. Самият играч ще реши бъдещето си след завръщането си от ваканция в началото на август. 

"Положението е много просто. Видал поднови договора си с нас миналия сезон и желанието и на двете страни е сътрудничеството ни да продължи ще дълго. У него няма никакво желание да напуска."

"Видях, че медиите го преследвате да ви дава интервюта от летището, когато се занимава с багажа си и му интерпретирате думите погрешно. Мога да ви гарантирам, че той е щастлив при нас и няма причини да си тръгне."

"Бих останал изключително изненадан, ако той подаде писмена молба за трансфер. Ситуацията около него е напълно нормална за трансферния прозорец, когато няколко големи клуба го искат в редиците си, защото се представи великолепно на Световното", сподели Бепе Марота.