Бившият футболист на Манчестър Сити и настоящ на миланския гранд Интер Стеван Йоветич не се притеснява от входящите трансфери, които се осъществяват в торинския Ювентус. 

Шампионът на Серия А си осигури услугите на Миралем Пянич, Марко Пяца, Дани Алвеш и Мехди Бенатия досега, за да подсили своя състав, а също така се очаква и стрелецът на Наполи Гонсало Игуаин да подпише с "бианконерите".

Въпреки това, Йоветич се надява, че Интер ще успее да притисне възпитаниците на Максимилиано Алегри през тази кампания.

"Ювентус има страхотен състав, а също така закупиха много добри играчи. Аз обаче не се притеснявам. Харесвам да играя срещу подобни отбор. Ще атакуваме челната позиция, така както и през изминалата кампания, но се надяваме тази да е по-силна. Искаме да се завърнем в Шампионската лига", сподели черногорецът пред "Sportmediaset".

"Работим здраво, за да достигнем целите през новия сезон. Каквото стана през изминалата кампания, е важно да го забравим час по-скоро и да се съсредоточим в бъдещето. Знам на какво съм способен и съм малко разочарован от себе си от миналия сезон. Няма никакви дискусии около моето бъдеще в Интер", довърши Йоветич.

Черногорският национал отбеляза седем гола за "нерадзурите" през изминалия сезон в за Интер.