Доста главоболия има наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри в навечерието на голямото дерби с Ювентус от Серия А в понеделник. Още една от звездите му влезе в лазарета. 

Става въпрос за чилиеца Артуро Видал. Той напусна преждевременно днешната тренировка на "бианконерите". Основният футболист на тима получи удар в гърба от съотборник и започна да се превива на тревата. 

Още утре сутринта Видал ще бъде пратен на медицински прегледи, които да установят какво е естеството на травмата му и колко време ще му трябва, за да се възстанови напълно от нея и да може да играе на пълни обороти. 

Той все пак е под въпрос за понеделнишката битка. От нея със сигурност е аут Андреа Пирло, който няма да играе до средата на март заради травмата, която получи по време на мача с Борусия Дортмунд от Шампионската лига. 

С проблеми е и асът в халфовата линия Пол Погба. Французинът имаше травма в бедрото, заради която пропусна няколко занимания. От днес обаче се върна в нормален ритъм и се занимава заедно с останалите.