Звездата на Ювентус Пол Погба ще довърши сезона в Серия А. Това обяви агентът на французина Мино Райола, запитан какво е бъдещето на клиента му през този трансферен прозорец. 

Според италианския топмениджър, сделка през януари няма да има. Но за лятото не може да гарантира, че няма да се стигне до трансфер. А ако това се случи, има осем отбора, които искат полузащитника, чиято цена ще е огромна. 

"Пол със сигурност остава в Юве до края на сезона. След това всичко зависи от него и от клуба му дали ще има трансфер. Какво ще се случи през лятото, никой не може да каже. Във футбола съм достатъчно отдавна, за да знам, че не мога да предсказвам бъдещето."

"Но ако има трансфер, за него ще трябва да бъдат платени огромни пари. Ако се появи на пазара, за него ще трябва да бъде счупен трансферният рекорд. Нека да кажем, че аз съм наясно с интереса към него и това е нормално."

"Точно поради тази причина мога само да разкрия, че има осем отбора, които го искат. И това са единствените осем отбора в Европа, които могат да си го позволят. Който разбира малко от футбол, знае какво имам предвид и може да си направи извод", сподели Райола.