Последният в класирането на Серия А Сасуоло поднесе доста неприятна изненада на лидера Ювентус. Двата състава направиха 1:1 в мача от 7-я кръг на шампионата, като и двете попадения паднаха през първата част. Сасуоло откри, въпреки че „бианконерите“ имаха абсолютен превес. Точен за домакините бе Симон Дзадза, а за „Старата госпожа“ изравни Пол Погба.

Ювентус започна по-добре мача, като гостите от Торино имаха подчертано превъзходство. В 13-ата минута дори „бианконерите“ отбелязаха гол, чрез Леонардо Бонучи след центриране от корнер на Андреа Пирло, но попадението бе отменено заради засада. Само минута по-късно Сасуоло откри резултата. Алесандро Лонги напрена от дясно и центрира, а Симон Дзадза се разписа с глава за 1:0.

Радостта на домакините обаче не трая дълго. В 19-ата минута Ювентус изравни. Карлос Тевес пусна прецизен пас към Пол Погба, който бе около границата на наказателното поле и с мощен удар се разписа 1:1.

До края на първите 45 минути нови шансове се разкриха пред гостите, като Пол Погба можеше да се разпише и втори път в 41-ата минута, но ударът му не сполучи. Възможност се разкри и пред Огбона, но отново без резултат. Така двата състава се оттеглиха на почивката при равенство, а след паузата домакините изравниха играта в значителни епизоди.

Клаудио Маркизио, Фернандо Йоренте, Андреа Пирло опитаха на няколко пъти да намерят верния път към вратата на Сасуоло за втори гол, но не сполучиха. Същевременно и домакините имаха своите шансове, а с напредването на времето се съсредоточиха значително върху играта си в защита.

В даденото от съдията продължение Перейра центрира от дясно, но отбраната на Сасуоло се справи вещо и изчисти напред. Секунди след това, топката отново бе изсипана в наказателното поле на домакините, но защитата се прави и в тази ситуация.

„Старата госпожа“ не успя да завърши мача в пълен състав, като Симоне Падоин бе изгонен с директен червен картон в самия край.

В класирането Ювентус е лидер с 18 точки, колкото има и вторият Рома, който обаче е с по-лоши показатели. Сасуоло пък е последен с 3 пункта.