Звездата на Ювентус Артуро Видал излезе с официално мнение по няколко актуални теми свързани с него през последната седмица. Той публикува официалното си мнение на страницата си в „Twitter“.

„С оглед последните информации за мен, които се появиха през последните дни искам да уточня няколко неща“, започва чилиецът.

„Моите отношения с всички в Ювентус са много добри. Моите съотборници, треньорският щаб и директорите ми вярват и аз на тях“, добавя чилиецът.

„Клубът не ме е глобил. Информациите са това са грешни и в много случаи са извършени с умисъл“, продължава футболистът на Ювентус.

„Моето коляно е много добре. Със здрава работа аз ще постигна най-доброто физическо състояние, но се възстановявах дълго време от операция и не бях способен да направя пълноценна подготовка.“

„На 100% съм отдаден на моя клуб и на Чили. Надявам се да спечеля трофеи и с двата отбора. Надявам се с този коментар да съм информирал коректно всички. Сигурен съм, че лъжите по мой адрес няма да спрат, но аз не мога да сторя нищо повече“, пише в заключение Артуро Видал.