Чилийската звезда Артуро Видал изглежда все по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Според информациите от Англия от последните минути, атакуващият халф се е разбрал за личните си условия с "червените дяволи". 

Агентът на играча беше вчера в Манчестър, за да преговаря за заплатата на агента си. Двете страни са си стиснали ръцете на 182 хил. паунда седмично възнаграждение за звездата, стига да бъде пуснат от Ювентус. 

Все пак шефовете на "старата госпожа" още не са дали положителен отговор на офертата на английските си колеги. Официалното предложение е за 34 млн. паунда, докато италианците искат поне 50 млн. 

Спасителният ключ за Юнайтед може да се крие в нападателя Хавиер Ернандес. Той попада в сметките на новия наставник на "бианконерите" Масимилиано Алегри и може да бъде включен в евентуална сделка. 

Мексиканецът се оценява на 13 млн. паунда, така че подобен компромис може да бъде приет от торинци. Развитието обаче трябва да е скоро, защото трансферният прозорец затваря в понеделник вечерта.