Един от най-опитните футболисти на Ювентус Андреа Бардзали коментира жребия за полуфиналите в Шампионската лига, пратила италианския гранд срещу Реал Мадрид.

"Отново се срещаме. Този път обаче залогът е доста по-голям," заяви Бардзали. "Знаехме, че който и да изтеглим от тази урна, ще е труден съперник. Но ние играем без страх. Те са настоящият шампион, имат феноменален състав, играч, носител на Златната топка, и други страхотни играчи. Знаем, че може би не сме на тяхното ниво, но в полуфиналните мачове всичко може да се случи. Ще бъде невероятно предизвикателство за нас."

"В последните години нашата сила бе в защитата, в колектива, в способността да си помагаме. Ще е важно да го сторим и срещу Реал. Не знам дали ще играем с трима или четирима в защита, това може да го реши само треньорът," допълни бранителят.

"Сега ще мислим за предстоящите три мача от първенството, надявам се в тях да решим доста неща. Започваме с дербито на Торино, наясно сме с неговото значение, и вече мислим за този мач. Ще бъде трудно, защото и те правят отличен сезон, добре подредени са и имат Куариарела, който винаги е много опасен," завърши Андреа Бардзали.