Италианският специалист Дино Дзоф вярва, че тази вечер Ювентус ще успее да стигне до победата на Атлетико Мадрид в Шампионската лига, макар и да гостува на финалиста от миналото издание на турнира.

Тази вечер „бианконерите” ще се опитат да продължат чудесната си серия от началото на кампанията си, като все още нямат допуснат гол във всички турнири, където участват, и имат 6 поредни успеха.

„Разбира се, мачът ще бъде тежък, Атлетико е силен отбор, изпълнен в кураж”, отчете Дзоф. „Смятам обаче, че Ювентус може да се конкурира с тях във всяко едно отношение, а също така и да си тръгне с успех.”

„Испанците загубиха първия си мач и ще търсят незабавно връщане, въпреки това съм убеден, че този отбор на Ювентус , играещ с пълния си капацитет, ще им какво да предложи.”

„Всичко зависи от целеустремеността, от желанието за битка – това ще е от фундаментално значение преди тази битка. Това може да е ключът към победата. Атлетико има потнециал, справя се добре в Ла Лига, но трудно ще повтори миналия сезон, когато се справи с преките си конкуренти”, допълни Дзоф.