Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини беше разочарован от загубата в Пирея с 0:1 от Олимпиакос и според него тя е незаслужена.

"Смятам, че Ювентус не заслужаваше загубата, защото в последните 30 минути създадохме огромен брой голови положения. Трябва изцяло да анализираме тази среща, за да видим защо се получи така. Факт е, че първото полувреме беше ужасно за нас- не направихме нищо. Но смятам, че все още съдбата е в нашите ръце. Признавам, че не очаквах в тази група да бъдем в такова положение след първите три мача“, коментира Киелини.

В същото време вратарят на тима Джанлуиджи Буфон допълни: "На фона на възможностите, които създадохме поне една точка трябваше да вземем. Но трябва да се замислим сериозно за представянето си преди почивката. Това не беше представяне, което е нормално за Ювентус и не отговаря на името на нашия клуб. През втората част играхме много добре, създадохме доста голови положения, но не успяхме да вкараме. И сега тази загуба ще ни затрудни в стремежа да се класираме, каза още ветеранът.