Бащата на нападателя Симоне Дзадза разкри, че вероятността синът му да остане в Ювентус става все по-малка. Родителят уточни, че в момента италианският национал умува над предложението на Уест Хем, а преговорите с Волфсбург са зациклили, тъй като германският тим е променил офертата си за лични условия.

Вчера спортният директор на Юве Джузепе Марота обяви, че играчът има 10 дни, за да си намери нов отбор, тъй като не попада в плановете на старши треньора Масимилиано Алегри.

По тази причина бащата на футболиста – Антонио Дзадза показа ясно как стоят нещата към момента. „Важно е да се уточни, че единствените хора, които могат да представляват Симоне при евентуален трансфер, сме аз и неговият скъп приятел Франческо Лопапа. Всичко друго са измислици“, каза Дзадза-старши.

„Симоне и неговият приятел пътуваха до Германия, за да чуят хората там лично. На масата за преговори обаче установихме, че сме получили различни условия за договор от обещаните предварително. Разминаването беше драстично, не изглежда вероятно да подновим преговорите при това положение.“

„Уест Хем е вариантът, който предпочитаме и който има конкретни измерения. Трябва да видим как ще постъпи Ювентус. Скоро очакваме новини. Лондон е сериозна опция за нас като следваща дестинация. Трябва да отбележим, че Симоне има още 4 години по договора си и с радост би останал в Торино, където ще даде своя принос“, добави Антонио Дзадза.