Пауло Дибала се отличи с много силна игра и хеттрик при победата на Ювентус с 3:1 като гост на Сасуоло в мача от четвъртия кръг на Серия А. По този начин „бианконерите“ продължават да бъдат без грешка от началото на сезона.

Ювентус влезе силно в мача и още в 5-та минута Хуан Куадрадо отправи опасен удар, който бе спасен от Андреа Консили.

Шест минути по-късно Консили направи ново много решаващо спасяване, след като отрази удара на Гонсало Игуаин.

Ювентус поведе в 16-та минута, когато Марио Манджукич подаде към Пауло Дибала, който с едно докосване от дъгата на наказателното поле на Сасуоло изпрати топката във вратата на Консили.

Ювентус удвои своята преднина в 49-та минута, когато Куадрадо подаде към Дибала, който с точен удар изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Консили.

Сасуоло намали изоставането си в мача в 51-та минута, когато Клауд Аджапонг получи дълъг извеждащ пас зад отбраната на Ювентус. Той изскочи сам срещу Буфон, но вратарят успя да спаси удара му. След това отбитата топка попадна в Матео Политано, който не пропусна да вкара в опразнената врата.

Ювентус вкара трети гол в 63-та минута, когато Пауло Дибала стреля от фаул от дъгата на наказателното поле на Сасуоло и изпрати топката неспасяемо в левия ъгъл на вратата на Консили.

Ювентус бе близо до това да вкара четвърти гол в 83-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Сасуоло Куадрадо стреля с глава, но на сантиметри над напречната греда в аут.

Ювентус е с 12 точки след първите четири кръга и продължава без грешка, докато Сасуоло е само с 1 точка.