Новото попълнение на шотландския елитен Дънди Костадин Гаджалов даде специално интервю за Спортно шоу Гонг.

"Не е лесно. В началото на декември заминах за седмица в Дънди заедно с още едно момче от Добруджа. Изчакахме отговора на треньора и клуба. Бяха доволни от нас. След това те поискаха да се върна и да подпишем договор. На 28 декември пътувах и започнах да се подготвям с клуба", заяви Гаджалов на въпрос как се е осъществил трансферът в клуба. 

"От клуба се държат изключително добре към мен, преди първия мач треньорът каза в съблекалнята, че ми е първи мач, всички момчета ми помогнаха", допълни той за дебюта си в шотландския клуб.

"Трябва да кажа, че всичко е възможно, трябва човек да се старае, да показва най-доброто, това което се случи с мен е мечта. Надявам се да продължим серията с добрите игри и победите. Бърз и здрав футбол се играе в Шотландия, атмосферата е невероятна", продължи Костадин.

"Бяхме изключителен колектив в Добруджа, трябваше или всички да останем, или всички да си тръгнем. Така се случиха нещата", отговори футболистът на въпрос свързан с бившия му клуб - Добруджа.

"Трябва много труд, лишения, режим, и нещата се получават. Това е пътят. Договорът ми е за 6 месеца с опция за удължаване за година и половина", коментира още Гаджалов.