Селекционерът на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев, коментира загубата с 1:3 от Финландия, която сложи край на надеждите за класиране на Световно първенство. Българинът обясни поражението с липса на психика в тима, а бъдещето му на треньорския пост е поставено под сериозна заплаха

"Искам да се извиня на феновете, които дойдоха. Имам голяма въпросителна в главата си. Играхме зле, допуснахме огромни грешки и с лекота позволихме на финландците да вкарат два гола с играч по-малко", заяви Петев. 

"Много е жалко, че направихем 3-4 крачки напред и сега изведнъж се връщаме назад. Съжалявам, но не можем да направим нищо. Такъв е футболът. На полувремето казахме да започнем с малко повече самочувствие, да търсим гол. Успяхме да върнем едно попадение, но после направихме глупав фаул и резултатът стана 3:1." 

"Футболът е игра на психика. Може би днес сме прегорели. Жалко, че не показахме нищо. Не мога да променя мнението си за нашите играчи заради един лош мач. Не знам защо се случи така, но не можем да сведем глави и да плачем с месеци. Трябва да намерим причините. Чака ни нов мач след три дни", допълни специалистът.