Рапър възпя футболната легенда Христо Стоичков. Камата не беше чувал парчето, а испанският музикант никога не е срещал българина.

„В момента съм в офиса, имам половин час свободно време, в телевизията съм. Не, не съм имал време да чуя песента. Щом ви е харесала…”, сподели Христо Стоичков за предаването „Събуди се” за NOVA.

Испанският рапър започва да се занимава с музика преди 10 години. „Направих тази песен, защото Христо Стоичков ми е идол от дете. Личността на Стоичков представя перфектно самата песен. Той е звезда. Той е пример за мен със своя непримирим характер”, сподели рапърът.

„Аз съм радостен, че споменава моето име и казва, че съм бил вдъхновение за неговото развитие. Винаги съм си намирал своите обувки. В телевизията работя с прекрасен екип, с някои от тях съм играл. Радостен съм, че научвам всеки ден нещо от тях. След интервю е много тежко, тогава имам много работа, да монтирам, да мисля за музика и т.н.” – коментира Христо Стоичков.

„Няма по-щастлив дядо от мен. С моите дъщери не успях да преживея всичко това, за нея отделям повече внимание. Грижа се за нея”, разкри още Камата.