Директорът в Ювентус Фабио Паратичи е бил в Турция снощи, за да работи по две важни сделки за клуба. Той е трябвало да дискутира както очакваната покупка на Мерих Демирал от Сасуоло, така и да разговаря с Пол Погба за евентуалното завръщане на французина.

В събота вечер френският национален тим падна с 0:2 от Турция в европейска квалификация, а двете мишени на „бианконерите” играха в мача. 21-годишният Демирал може да се счита за сигурно ново попълнение, тъй като Юве и Сасуоло вече уточниха условията, при които ще се случи продажбата. Шампионът на Италия ще плати 15 милиона евро плюс бонуси за защитника, като „неровердите” предпочетоха тази оферта пред предложените от Атлетико Мадрид 25 милиона евро. Основната причина за това била готовността на Юве да остави играча още година в Сасуоло, където турският национал окончателно да привикне към калчото.

Демирал изнесе много силен мач срещу Франция снощи и не е изключено Паратичи да е проверил дали няма начин да ускори вливането на футболиста в „черно-белите” редици. „Ла Стампа” от своя страна твърди, че 26-годишният Погба остава в полезрението на Ювентус. Изданието вярва, че халфът и Паратичи са успели да разменят няколко думи след последния съдийски сигнал.

Ако Погба реши да си тръгне от Манчестър Юнайтед това лято, то ще има да разсъждава не само върху офертата на Юве, а също и над тези от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид.