Сънищата са безплатни, както се казва...Но ако в този случай мечтата може да се сбъдне, със сигурност би струвала повече от 100 млн. Евро. Мауро Икарди в Милан? Трудно и в момента почти невъзможно. Но от спорът между Интер и Ювентус, „росонерите“ могат да се възползват. Аржентинецът все още е в ПСЖ под наем от „нерадзурите“. Ако парижани искат да откупят нападателя ще трябва да заплатят около 70 милиона евро. Но в случай, че се откажат и Икарди се завърне в Серия А, Интер ще поиска допълнителни пари за него.

Договорът на аржентинецът с „нерадзурите“ изтича на 30 юни 2022 година и той до последно се надяваше, че Антонио Конте ще го задържи в тима. Той ще се завърне в Милано, но малко вероятно е да остане в тима при наличието на Ромелу Лукаку.

Въпреки кризата причинена от пандемията от коронавирус собствениците на Милан обмислят да вложат солидни средства за трансфери през лятото. Отборът трябва да бъде изграден на ново с лидери, които правят разликата на терена.

При „росонерите“ се обмисля и треньорска смяна, като Стефано Пиоли ще бъде заменен от Ралф Рангник. Но на хоризонта се появи и името на Лучано Спалети. Именно последният е в отлични отношения с Мауро Икарди и може да наклони везните към завръщане на „Сан Сиро“.