Павел Дочев и воденият от него тим на Ханза Росток поднесоха една от изненадите на първия кръг за Купата на Германия, изхвърляйки елитния Щутгарт. Сега третодивизионният клуб отново има препятствие от елита на 1/16-финалите от надпреварата в лицето на Нюрнберг, а българският му наставник не е отписал битката. 

"Купата има своите собствени правила и в един такъв мач ние само можем да победим. Има си специални приоритети в такива мачове. Ние просто искаме да покажем качествата си пред препълнените трибуни на стадиона ни. Да, той вече е напълно разпродаден", заяви Дочев пред "Кикер". 

"Не си правим илюзии, Нюрнберг е явният фаворит, ние сме явният аутсайдер. Но ние играем много свеж футбол и не се плашим от никого. Няма да подходим лековато към този мач, дори напротив. Ако искаме да продължим напред, не трябва да се отбраняваме, а да атакуваме и да покажем самочувствие, както беше срещу Щутгарт", заяви Дочев. 

Битките от тази фаза на турнира са във вторник и сряда, а най-интересните мачове за Купата на Германия можете да гледате директно в ефира на каналите на Нова Броудкастинг Груп.