Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо буквално събра погледите преди да влезе в сградата на съда в Мадрид. Португалецът ще бъде изслушан, за да бъде ратифицирано споразумението, което постигна по обвиненията в данъчни измами.  

Както е известно, Роналдо бе обвинен, че си е спестил плащания към държавната хазна в размер на 14,7 милиона евро. В крайна сметка той получи условна присъда от 23 месеца и се споразумя с държавното обвинение да заплати 18 милиона евро, в които е включена и глоба. Голмайсторът вече направи първо плащане в размер на 13,4 милиона евро.  

Футболната звезда се завърна в испанската столица под ръка с половинката си Джорджина. Множество журналисти посрещна двойката, като интересът към тях бе огромен. Роналдо, който бе облечен изцяло в черно бе с тъмни очила, и не се спря да отговори на питанията. Португалецът единствено раздаде автографи на група фенове. 

Междувременно, в една от съдебните зали течеше заседанието на Шави Алонсо, който има подобни обвинения като тези на Роналдо.  


Още новини: 

Алегри за пропуснатат от Роналдо дузпа: Не е първият, на когото се случва 

Киево спря Роналдо, но не и Юве