Когато един футболист е излязъл от академията на даден отбор, обикновено в интервютата си не спира да се врича във вярност и любов от дете именно към въпросния тим. Но един футболист, вече в зенита на кариерата си, реши да е откровен и направи интересно признание. 

Испанският нападател Ману дел Морал, който вече е на 35 години и гледа към последните си активни изяви на терена, разкри, че от малък е фен на Барселона, а негов идол е бил Христо Стоичков. С малката подробност, че той е юноша на един от големите съперници на каталунците - Атлетико Мадрид. 

"Като малък бях луд фен на Барселона, моите идоли бяха Стоичков и Михаел Лаудруп. В Атлетико ме привлече Игинио Вилчес, който е играл и за отбора, след като ме препоръча на директора на академията. И останалото е история", сподели Дел Морал. 

Нападателят има само пет мача за първия отбор на "дюшекчиите", като другият голям отбор, за който игра, е Севиля. Иначе е носил още екипите на Рекреативо Уелва, Хетафе, Елче, Ейбар, Валядолид, Нумансия, Химнастик Тарагона, а сега играе за втородивизионния Райо Махадаонда.