Българската легенда Христо Стоичков се изказа в типичния си остър стил срещу ФИФА. Според него, нещо намирисва в избора за тримата най-добри играчи на изминалия сезон, защото сред тях не е включен Антоан Гризман, който направи феноменална кампания с Атлетико Мадрид и Франция. 

Нападателят изведе "дюшекчиите" до титлата в Лига Европа, а с родината си стана световен шампион. Въпреки това не беше сред тримата най-добри на ФИФА, където попаднаха Кристиано Роналдо, Лука Модрич и Мохамед Салах. 

"Отсъствието на Гризман от тази тройка ме изненадва много. Той стана световен шампион, спечели Лига Европа и Суперкупата на Стария континент. Нещо в този избор ми намирисва", сподели Камата в типичния си стил пред "Кадена КОПЕ". 

Той не пропусна да коментира и любимата си Барселона. Каталунците са на върха на класирането с три победи в първите си три мача, а според него те вече могат да отварят шампанското за спечелената титла. Причината за тази негова увереност е, че големият съперник Реал Мадрид се лиши от играещата си легенда Кристиано Роналдо и го продаде на Ювентус. 

"С или без Роналдо, титлата на Испания вече е спечелена. Затова трябва да се концентрираме и да се прицелим в Шампионската лига", сподели Камата и защити решението каталунското дерби с Жирона да се играе в САЩ. Според него, цели 20 самолета с привърженици ще акостират в Маями, за да го гледат.