Като в същинска приказка звездата на Ювентус Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина отпразнуха рождения ден на общата им дъщеричка – Алана Мартина. Малкото ангелче навърши годинка на 12 ноември, а гордите родители отбелязаха датата по подобаващ начин.

Всичко в празненството бе вдъхновено от приказките на Дисни, като самата рожденичка Алана бе облечена като Снежанка. Близнаците на Роналдо – Ева и Матео също бяха решени като приказни герои – Ева бе като принцеса на Дисни, а Матео влезе в ролята на Спайдърмен.

„На 12.11.2018 година на бял свят се появи най-малкият член на фамилията ни. Днес Алана Мартина навършва 1 година. Година пълна с любов и щастие. Още една благословия за прекрасната ни фамилия, която създадохме с много любов. Ние сме щастливци, благословени от Бог, много сме благодарни, че имаме Алана в живота си. Благодаря и на всички вас за подкрепата и за поздравите към Алана. Всичко най-хубаво и на вас“ , написа гордата мама Джорджина.

„Честит рожден ден, мила принцесо! Една година щастие. Обичам те“, изрази своята емоция Роналдо в профила си в една от социалните мрежи.

Баба Долорес Авейро, която е жената, дала живот на Роналдо, също сподели снимки от празника в социалната мрежа и не скри щастието си от хубавия ден.

Роналдо има общо 4 деца – две момичета и две момчета. Само Алана Мартина е плод на любовта му с Джорджина. Тя се роди само няколко месеца, след като на бял свят се появиха Ева и Матео. Най-големият син на Роналдо е Кристиано Джуниър, който вече е поел по стъпките на татко си.