Националният селекционер на Франция Дидие Дешан взе отношение по темата около непрестанните спекулации, че полузащитникът Пол Погба ще се завърне в Ювентус. Селекционерът на "петлите" заяви, че нищо не пречи на "бианконерите" да мечтаят за Погба. 

Изглежда така сякаш Погба страда на "Олд Трафорд" в последните месеци, най-вече заради обтегнатите си отношения с мениджъра Жозе Моуриньо. 

"В момента Манчестър Юнайтед изглежда, че има големи неприятности. Пол също е част от този отбор и от тези проблеми, но въпреки това той си остава един от най-добрите халфове в света", сподели французинът пред "Gazzetta dello Sport".

"Аз обаче никога няма да коментирам взаимоотношенията между играчите и треньорите. Феновете, които мечтаят за връщането на Погба? Мечтите са част от живота...Може би, феновете не са мечтали за Кристиано Роналдо, който все пак подписа. Понякога мечтите се сбъдват. В момента Погба струва доста повече отколкото преди няколко години", добави още Дешан.

"Дали Юве e толкова добър, колкото бяхме ние през 1996 г., когато спечелихме Шампионската лига? Но в тези години ние също загубиха два поредни финала. Сега Ювентус се завърна след най-големите в Европа. Да спечелиш Шампионската лига е като да спечелиш Световната купа", каза световният шампион с "петлите" от Мондиала в Русия.

"Разликите се правят от детайлите. Сегашният Ювентус е сред фаворитите. Със сигурност тимът е много по-конкурентен с Кристиано Роналдо, но отговорът ще дойде едва на пролет. Ювентус има играч, който може да бъде решаващ в големите моменти. Въпреки своите години, той продължава да е страхотен професионалист", заключи Дешан.