Една от звездите на Ювентус Пол Погба се присъедини към мнението на своя треньор Масимилиано Алегри, че днешната победа с 3:2 над Карпи трябва да послужи като „обеца на ухото“ за отбора.

Юве допусна ранен гол в мрежата си, но обърна до 3:1, преди Леонардо Бонучи да си вкара автогол зарази разсеяна игра в отбрана. Накрая в продължението новакът в калчото можеше дори да изтръгне точка, а това вбеси до краен предел Масимилиано Алегри на терена.

„Ние сме доволни от фундаменталната и заслужена победа, макар сами да си направихме живота труден накрая“, отчете Погба, който бе автор на един от головете.

„Това наистина не бива да се повтаря. Сега имаме почивка за Коледа, но когато се върнем на терена, трябва да го сторим със смиреността и знанието, че още нищо не сме постигнали. Пътуването все още е достатъчно дълго.“

„На кого посветих гола си ли? На мен самия, ясно ми е, че мога да давам много повече и да помогна на отбора да завоюва още едно скудето“, допълни Погба.

Временно Юве излезе на второто място в Серия А с 33 точки заради серията си от 7 поредни победи. Интер обаче е водач с 3 повече в актива си.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS