Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че не вижда причина всички на Острова да се отнасят с пренебрежение към останалите топ първенства в Европа. Бившият английски национал съвсем не е убеден, че Висшата лига е най-силния шампионат на Стария континент, като заяви, че Ювентус е способен да победи всеки тим от елита на Англия.

„Чувам, че хората смятат английския футбол за най-добрия в света. Според мен испанското първенство е най-класното, при това с доста пред останалите“, коментира Скоулс.

„Германия също има по-добри отбори. В Италия може би няма кой знае колко много силни отбори. Много често хората твърдят, че Серия А е слабо първенство, но не мисля, че англичаните изобщо го гледат. Калчото да е скучно – никакъв шанс.“

„Отборът на Ювентус може да победи всеки тим от Висшата лига. Играха срещу Манчестър Сити (миналия сезон – б.р.) и ги победиха с лекота. Ние обаче имаме това убеждение, че италианското първенство не струва, че там всички мислят само за защита. Това съвсем не е така“, заключи Скоулс.