Новото попълнение на Лече Антонио Вутов сподели очакванията си от предстоящия сезон пред официалния сайт на клуба.

Вутов, който през миналия сезон игра в Козенца, остава собственост на Удинезе, но през тази година ще се състезава за Лече и смята, че тимът от Серия С може да помогне много в развитието му.

"Разбирам се добре с новите ми съотборници. Те са добри момчета и съм щастлив с трансфера в Лече, място, което може да даде много на моето развитие", заяви 20-годишният юноша на Левски.

"Настоящият период е тежък, но работим върху това да поставим основите за най-доброто през новата година."

Вутов сподели и радост от използваната схема от треньора Падалино в контролата срещу Белведере, в която българинът реализира и един гол: "Харесвам така система на мача, с която играхме в първата ни контрола. Обичам да атакува, силният му крак е левият. Моите силни страни? Предпочитам да се концентрирам върху нещата, които трябва да подобрявам, а като футболист на 30 години трябва да подобрявам всички аспекти от играта."

"Минах през целия път на юношеските национални отбор на България, а този период в Лече ми дава възможност да се утвърдя в младежкия отбор. Целта ми? Да се справя добре с фланелката в червено и жълти и да бъда полезен на отбора."

На въпрос за своя сънародник Валери Божинов, който е сред легендите на Лече, Вутов коментира: "Познавам го, виждали сме се няколко пъти. Той израсна в школата на Лече и винаги е говорил добре за Лече."