Шампионът на Италия Ювентус приключи предсезонната си подготовка с победа като гост, над отбора на Триестина, с минималното 1:0. Попадението отбеляза Пауло Дибала в 38-ата минута, когато получи подаване от Бернадески и майсторски прехвърли вратаря на домакините. Аржентинецът цяло лято е свързван с трансфер, далеч от Торино, но по всичко изглежда, че ще остане на „Алианц Стейдиъм“ и през новия сезон. Мега-звездата на тима Кристиано Роналдо не взе участие в срещата.

За „биаконерите“ играха и новите попълнения Данило, Адриен Рабио и Аарън Рамзи. Сънародникът на Дибала Гонсало Игуаин също получи шанс за изява и пропусна няколко изгодни ситуации. Дибала пропусна и дузпа. В последните минути на срещата домакините бяха близо до изравняването, но изстрела на Андреа Ферети срещна гредата.

Феновете на „биаконерите“ пък скандираха желанието си Дибала да остане. Той, от своя страна, посочи номера си на гърба на фланелката и емблемата на клуба след гола, което е показателно за неговото желание да остане.

В първия кръг от новия сезон в Серия А шампионите гостуват на Парма. Двубоят е на 24-ти август.