По доста интересен начин бе поздравен Кристиано Роналдо от Ювентус по случай 35-ия му рожден ден. "Бианконерите" пуснаха съобщение в официалния сайт на клуба. 
 
„Бихме могли да цитираме неговата невероятна, впечатляваща статистика, да използваме огромен списък от прилагателни, за да опишем неговата кариера.   
 
Но истината е, че Кристиано Роналдо, който днес празнува втория си рожден ден в Ювентус, отдавна е надхвърлил онова, което може да се опише с думи, а отношението му към спорта си кореспондира с нашето ДНК: работна култура, желание за прогрес и безкрайна жажда за успех.
 
Роналдо носи фланелката на Ювентус от 1,5 г. и заедно изживяхме незабравими моменти с усещането, че най-доброто тепърва предстои. Той ни даде вълнуващи голове, които вече сме празнували 50 пъти, вкара на почти всички противници, срещу които игра Ювентус в Италия и Европа. 
 
Затова нека всички заедно, в един глас, както крещим, когато той празнува головете си, да извикаме: Честит рожден ден, Кристиано!“, се казва в съобщение до Ювентус.