Легендарният вече бивш защитник на Ювентус Андреа Бардзали сподели, че към момента не изпитва нужда да се връща във футболните среди.

Бардзали сложи край на състезателната си кариерата в края на изминалия сезон. По време на престоя си в Ювентус защитникът спечели цели 8 титли от първенството. Той обаче не изпитва потребност да се завръща към футбола за момента.

“Не ми липсва футбола към момента. Спокоен съм и релаксиран за бъдещето. През последния ми сезон достигнах физическия си предел и тялото ми страдаше. С времето може и да си променя мнението, но към момента съм щастлив с живота си“, коментира италианецът.

“Работил съм при толкова много треньори през кариерата ми, всеки със свой собствени идеи, методи и личностни харатеристики. Опитах се да взема най-доброто от всички тях“.

“Аз лично все още не знам дали ще стана треньор. Както във всяка професия е необходима страст и преди всичко компетентност. Преди да направя окончателно решение трябва да се убедя, че имам и двете“, завърши бившият италиански национал.