Новата година винаги е време за ново начало, за нови мечти, за набелязване на нови цели, но също така може да бъде и време за равносметки – за онова, в което сме успели и в което сме се провалили.  

Е, думата провал едва ли фигурира в речника на голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. Футболната звезда изживя бурна 2018 година и в професионален, и в личен план, а успехите отново бяха водещи при него.

Роналдо вдигна за пореден път Шампионската лига с Реал Мадрид, смени клубната си принадлежност, а у дома си се радваше на семейна идилия, заедно с половинката си Джорджина Родригес.

Сътресенията в личния му свят бяха свързани с обвиненията в изнасилване от Катрин Майорга, за които тепърва съдът ще решава. Може би през 2019-а.

Но нека оставим настрана личния живот на португалеца и да се концентрираме върху футболните мигове, белязали професионалния му път. В прикачената галерия може да видите 10-те незабравими момента на петкратния носител на „Златната топка“ за 2018-а, подбрани от Goal.com.

Още новини: 

Уличиха топ агента на Роналдо в злоупотреби 

Роналдо пребори здрава конкуренция за приза на Globe Soccer Awards