В двубой от 28-ия кръг на Серия А Ювентус записа поредния си успех в първенството, а този път жертва се оказа тимът на Удинезе. Головете за успеха на "старата госпожа" реализира Пауло Дибала, който беше точен в 20-ата и 49-ата минута на срещата. Гонсало Игуаин пропусна и дузпа през първата част.

Красивата игра на Ювентус даде плод в 20-ата минута, когато Пауло Дибала изпълни великолепно пряк свободен удар и не остави шансове на противниковия вратар. Седем минути по-късно Аднан стреля опасно към вратата на Юве, но не сполучи да се разпише.

В 38-ата минута Ангела наруши правилата в наказателното поле, изблъсквайки Дибала и съдията отсъди дузпа за нарушението. Гонсало Игуаин застана зад топката, но Бизари спаси ефектно.

Така Юве се оттегли на почивка с аванс от гол.

Дибала реализира втория си гол в мача в 49-ата минута след изключително добър пас на Игуаин и не остави шансове на Бизари.

Гостите опитаха да противодействат на съперника, но това не даде резултат. В 86-ата минута на мача Дибала можеше да реализира хеттрик, но ударът му не се получи.

След този успех Юве е на първото място в класирането с актив от 71 точки, но преди мача на Наполи, който по-късно тази вечер гостува на Интер. Удинезе е на 11-ото място с 33.