Отборът на Ювентус успя да се поздрави с победа над СПАЛ с 2:0. Головете за домакините отбелязаха Миралем Пянич в последната минута на първата част и Кристиано Роналдо в 78-ата минута. На вратата беше Джанлуиджи Буфон, като така стражът се превърна в италианския футболист с най-много мачове за клубен отбор - 903, с което изпревари Паоло Малдини, приключил кариерата си с 902 срещи за Милан.

Първата ситуация дойде в 9-ата минута. Сами Кедира засече с глава центриране на Куадрадо, но ударът му премина покрай вратата.

В 16-ата минута Андреа Петаня получи страхотен пас, освободи се и стреля, но покрай лявата греда.

Три минути по-късно Кристиано Роналдо засече прецизно едно центриране, но Етрит Бериша успя да парира изстрела му.

В 34-ата минута Пауло Дибала премина през няколко защитници на СПАЛ след скоростна контраатака и стреля, но отново Бериша успя да се намеси.

В 43-ата минута отново Бериша успя да предотврати гол за домакините с крак, след удар с глава на Аарън Рамзи от няколко метра разстояние, а секунди по-късно бранителят Франческо Викари застана на пътя на топката и изчисти от голлинията изстрел на Пянич.

В последната минута на първата част „биаконерите“ все пак поведоха. Автор на попадението стана Миралем Пянич, който отправи далечен изстрел, и след като имаше рикошет в противников играч, топката влетя в мрежата за 1:0.

В 54-ата минута Кедира засече от непосредствен близост с глава една центрирана топка, но отново Берша беше на мястото си и спаси.

В 67-ата минута албанският страж за пореден път направи брилянтно спасяване, този път след изстрел на Дибала, а малко след това изби и шут на Роналдо. В 75-ата минута Бериша парира нов удар на португалската звезда.

Три минути след това Юве вкара и втори гол. Дибала центрира към Роналдо, който с глава насочи топката между краката на вратаря - 2:0.

Минута преди края Дибала проби и стигна до границата на наказателното поле и шутира, но топката премина на сантиметри от лявата греда.

В първата минута на добавеното време и Бернардески имаше шанс да се разпише, но отново топката прелетя встрани.

Юве продължиха да търсят и трети гол, но в последната минута на продължението Роналдо не съумя да преодолее страхотния Етрит Бериша с изстрел от наказателното поле. Така приключи и срещата.

С тази победа „старата госпожа“ излиза начело в класирането с 16 точки, а СПАЛ остават предпоследни с 3. В следващия кръг е голямото на италианския футбол Интер – Ювентус. СПАЛ пък посрещат у дома Парма.