В първи двубой от 24-ия кръг на Серия А Ювентус постигна своята 21-а победа, този път над Фрозиноне с класическото 3:0. Попаденията реализираха Дибала, Бонучи и Роналдо.

Торинци се впуснаха в атаки още от първата минута и още в 6-ата успяха да открият резултата. Пауло Дибала получи отличен пас от Кристиано Роналдо и не остави шансове на вратаря на гостите. Ювентус продължи да диктува нещата на терена, а целта на гостите явно беше да загуби двубоя с по-малко голове в мрежата си.

В 17-ата минута на срещата Юве вече водеше с 2:0. Манджукич стреля към вратата след пас от корнер, вратарят Спортиело не успя да укроти кълбото в ръцете си и Бонучи го наказа, за да се разпише.

След втория гол, Ювентус понамали оборотите, независимо, че контролираше нещата по терена.

В 63-ата минута на срещата Манджукич намери добре португалската звезда на тима Кристиано Роналдо, който също съумя да се разпише, за да фиксира резултата на 3:0.

До края на двубоя нови попадения не паднаха и така Ювентус вече има в актива си 66 точки и преднина от 14 пред втория Наполи, който е с мач по-малко. Фрозиноне е на предпоследната позиция с 16.