Бившият футболист Антонио Касано предупреди Кристиано Роналдо, че рискува да си навлече 2-годишно наказание, след като си позволява да напуска стадиона преди да завърши мач. Причината е, че при евентуален допинг контрол, португалецът може да бъде сурово наказан.

Звездата на Старата госпожа напусна стадиона много преди последния съдийски сигнал, сърдит, че Маурицио Сари го е сменил в 54-ата минута на срещата с Милан (1:0) от Серия А. Роналдо се отправи директно под душовете, а след това замина без да чака финала. Пауло Дибала, който го замени на терена, успя след това да донесе трите точки на домакините.

Бившият нападател на Рома и Милан Антонио Касано разкри, че е бил замесен в подобна ситуация и се е наложило да се върне на стадиона, заради допинг контрол.

„Тръгнал си е преди края на мача? Не може да се допуска, заради допинг контрола. Аз трябваше да се върна веднъж на стадиона, за да избегна двугодишно наказание”, сподели Касано пред шоуто „Тики-Така” в Италия.

Към днешна дата няма предположения, че Кристиано Роналдо си е тръгнал по-рано, за да не бъде тестван.

Звездата на "бианконерите" обаче може да си навлече и други неприятности, след като стана ясно, че вербално е обидил Маурицио Сари при излизането на терена.