Хегемонът на Италия Ювентус се върна към пътя на победите, след като разгромни с 4:1 като гост Специя. Огромен принос за успеха има Кристиано Роналдо, който след дълготрайно боледуване от коронавирус се завърна с два гола, въпреки че започна от резервната скамейка.

Още в 6-ата минута Алваро Мората отправи шут, който мина покрай вратата. Десет минути по-късно обаче испанецът се разписа на празна врата след подаване на Маккени. Веднага бе вдигната засада, но за разлика от мача с Барселона, намесата на ВАР помогна голът да бъде признат. В 18-ата Федерико Киеза стреля, но неточно. В 23-ата Мората отново прати топката в мрежата, но този път наистина се намираше в положение на засада.

В 29-ата Киеза направи хубав пробив, но неговият удар бе блокиран от Шабот. В 31-ата Нзола излезе на удобна позиция, но се подхлъзна и не успя да нанесе изстрел. Минута по-късно обаче след опит на Побега топката рикошира и се озова във вратата на Буфон за 1:1. В 44-ата Мората нахлу в пеналтерията и поднесе коженото кълбо на Маккени точно пред голлинията, но Шабот направи решаваща намеса и я изби в ъглов удар.

В 56-ата минута петкратния носител на Златната топка Кристиано Роналдо се завърна на терена. Още в 59-ата CR7 заобиколи Проведел и върна преднината на "старата госпожа" в резултата. В 64-ата Буфон отрази изстрел с глава на Шабот, а при добавката Кевин Агудело се разписа. Голът обаче не бе признат заради нередовна позиция.

В 68-ата минута резервата Рабио получи дълъг пас от Киеза, преодоля стража и покачи на 3:1 в полза на "бианконерите".

В 72-ата Побега стреля от воле, но Мерих Демирал протегна крак и изби в корнер. В 76-ата Ювентус получиха наказателен удар за нарушение на Бартоломей срещу Киеза. Роналдо я реализира в гол чрез изпълнение на "Паненка".