Ювентус стигна до измъчена победа с 1:0 при гостуването си на Кремонезе. Срещата беше от 16-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в мача вкара Аркадиуш Милик в добавеното време на мача и по този начин даде успешен старт на годината за "бианконерите". 

Срещата започна по-добре за домакините и още във 2-ата минута Окереке пропусна да се разпише. Малко след това шут на Десерс мина над вратата. В 15-ата минута Валери прехвърли Шчесни с глава, но попадението не беше зачетено заради засада. 

Ювентус погледна по-смело към вратата на домините и вратарят на два пъти изби в корнер удари на Суле. В 39-ата минута мощен шут на Костич профуча покрай гредата. До почивката Серникола и Кастанети се отчетоха с пропуски. 

Втората част започна с опасни удари на Мирети и Гати, но и двамата не сполучиха. В 69-ата минута удар на Десерс срещна гредата. Малко след това Карнезеки се намеси след удар на Рабио, а след изпълнение на корнер отрази удар на Кийн. В 83-ата минута опит за центриране на Афена-Гиан срещна гредата. 

Единственото попадение в мача падна в добавеното време. Милик изпълни пряк свободен удар, а топката се отби в гредата и влезе във вратата. 

Успехът изкачи Ювентус на трето място във временното класиране с 34 точки. Кремонезе е 19-и със 7 точки и без победа от началото на първенството.