Отборът на Венеция препъна неубедителния Ювентус, успявайки да удържи резултат 1:1 като домакин в среща от 17-ия кръг на Серия А. Алваро Мората изведе "бианконерите" напред, но в началото на втората част Амару изравни. 

"Бианконерите" натиснаха своя противник в началото на мача, но не успяха да застрашат сериозно неговата врата. Така се стигна до 12-ата минута, когато Кайо Жорже замени Пауло Дибала, който получи  травма.

Още с първото си докосване младият бразилец можеше да се разпише, но отблизо прати топката над вратата след центриране от корнер. Малко след това Хуан Куадрадо също се отчете с пропуск. Лека-полека "крилатите лъвове" заиграха по-смело, като Анри дори нанесе неточен шут. В 27-ата минута Мората стреля по земя и принуди Серхио Ромеро да се намеси. Малко след това Бернардески не намери целта със своя удар.

В 32-ата минута Лука Пелегрини центрира остро, а Мората успя да засече топката, с което откри резултата в полза на "Старата госпожа". Последва преглеждане с ВАР за потенциална игра с ръка на Бернардески, но в крайна сметка голът беше признат за редовен. Гостите отговориха с изстрел на Домен Църнигой, но стигнаха само до корнер, след чието изпълнение Араму отправи далечен шут, оказал се неточен. В края на първото полувреме Куадрадо направи чудесен пробив, но ударът му по земя мина покрай далечната греда.

Втората част започна с далечен удар на Джанлука Бузио, завършил в ръцете на Войчех Шчесни. Малко след това Матия Калдара стреля неточно с глава. Домакините се възползваха от доброто си начало на второто полувреме и заслужено стигнаха до изравнително попадение в 55-ата минута. Тогава Араму отправи чудесен далечен шут, с който Шчесни не успя да се справи.

В 61-ата минута Анри също пробва мерника си от разстояние, но така само прати топката в аут. Пет минути по-късно гостите проведоха добра атака, при която Ромеро се намеси блестящо, за да избие опасен изстрел на Бернардески.

В 75-ата минута Мората се опита да си изпроси дузпа при борба за топката с Тайрън Ебуехи, но съдията не се трогна. В 83-ата минута Араму опита да прехвърли Шчесни с удар от центъра на терена, но дори не умери вратата. Последния пропуск в мача направи 18-годишната резерва на "бианконерите" Матиас Соуле в добавеното време.