Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изглежда този път ще си навлече гнева не само на треньора Маурицио Сари, но и на феновете. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда, че португалският национал обижда вербално своя наставник при смяната му по време на мача с Милан от неделя вечерта.

Роналдо си позволил да напсува Маурицио Сари за решението да го извади от игра в 54-ата минута на срещата от Серия А (1:0).

Италианският журналист Танкреди Палмери пусна клип с напускането на терена от страна на звездата, на което се вижда как той говори нещо, сякаш на себе си.

След това Роналдо директно се отправи към съблекалните, без да поздрави наставника или съотборниците си на пейката. Както стана ясно след това, Кристиано е напуснал стадиона още преди края на срещата.

Според специалисти, които умеят да четат по устните, футболистът определено е използвал нецензурен език.

Подобна ситуация се разигра през седмицата по време на двубой от Шампионската лига. Португалският национал беше видимо недоволен при изваждането му от игра в 82-ата минута при резултат 1:1 срещу Локомотив Москва. След това „Старата госпожа” успя да спечели срещата с 2:1.

И в двата случая Маурицио Сари се опита да запази достойнството на Кристиано Роналдо, като го защити за поведението му.