Ювентус и Аталанта не се победиха в мач от 12-ия кръг на Серия А. Федерико Киеза даде аванс на домакините в средата на първото полувреме, но в началото на втората част Ремо Фройлер изравни.

Домакините стартираха по-агресивно и още в 5-ата минута Кристиано Роналдо получи добър пас в наказателното поле, но след това изстрелът му бе много неточен.

В следващите минути „бианконерите“ продължиха да бъдат по-активният тим и това даде резултат в 29-ата минута. Федерико Киеза получи топката, след което се отскубна от защитата на Аталанта и с красив далечен удар реализира в горния десен ъгъл.

В началото на втората част бергамаските активизираха действията си на терена и в 57-ата минута резултатът бе възстановен. Ремо Фройлер реализира великолепен гол. Той стреля от границата на наказателното поле, след което топката срещна напречната греда и влетя в мрежата.

В 61-ата минута Ювентус получи правото да изпълни дузпа. Кристиано Роналдо застана зад топката и, но Пиерлуиджи Голини усети посоката на топката и улови изстрела.

В 83-ата минута Папу Гомес можеше да направи пълен обрат, след като изстреля топовен удар, но Войчех Шчесни внимаваше и отрази удара му.

До края на двубоя двата тима не си отбелязаха още попадения и поделиха точките. След равенството Ювентус остана на третото място с актив от 24 точки, докато Аталанта е на осмата позиция с 18.