С два гола на Джовани Симеоне Верона победи с 2:0 Ювентус на своя стадион "Маркантонио Бентегоди” в мач от 11-ия кръг на Серия А. Синът на треньора на Атлетико Мадрид - Чоло Симеоне отбеляза попаденията си в 11-ата и 14-ата минути. Така той вече има шест гола в последните си два мача. Уестън Маккени се разписа за Ювентус в 80-ата минута.
 
Още в първите минути се видя, че домакините ще преследват с всички сили победата. Удар на Дарко Лазович в 8-ата минута беше спасен от Шчесни. В 11-ата минута вратарят отново спря шут на Барак, но при добавката Симеоне не сгреши на празна врата - 1:0. Три минути след това Ел Чолито отново беше точен след невероятен шут от голяма дистанция. 
 
Ювентус натисна, но пропуските на Дибала оставиха резултата непроменен. Веднъж и напречната греда му попречи да върне "бианконерите" в мача. В 57-ата минута резервата Уестън Маккени можеше да се разпише след центриране от фал, но вратарят на Верона Монтипо не му позволи да го направи. Маккени все пак се разписа 10 минути преди края, когато получи добър пас от Данило и със страхотен шут под гредата намали резултата.
 
В последната минута на мача пред Юве се откри добра възможност да се добере до равенството, но Монтипо отново бе блестящ и изби удара на Дибала.