"Животът е твърде кратък, за да пиеш лошо вино" - знаменита реплика на Йохан Волфганг фон Гьоте, която явно Кристиано Роналдо спазва в пълна степен.

Английският таблоид "The Sun" разкри, че португалецът далеч не щади средства по време на ваканцията си в Лондон заедно с любимата си Джорджина Родригес и своя син Кристиано-младши.

Според изданието, върхът на щедростта на Роналдо е била в бара на морския ресторант "Scott's" в Мейфеър, където Кристиано и Джорджина са похарчили 31 хиляди евро за две бутилки вино, които дори не са изпили.

Роналдо поръчал бутилка "Richebourg Grand Cru", струваща 20 хиляди евро, както и бутилка "Pomerol Petrus" от 1982 година, струваща 11 хиляди евро. Двамата са останали 15 минути, опитали са и двете вина, след което са напуснали заведението. "Сметката беше 31 хиляди евро. За Роналдо джобни пари, той дори не мигна. Това бе темата в ресторанта", споделя очевидец.

На следващата вечер семейството е посетило Кралската опера, където са гледали балет, а след това са били в ресторанта на Кристиано. Португалецът и най-близките му хора спят в луксозния хотел Bulgari, където най-скъпият апартамент струва около 10 хиляди евро на вечер.

Според друга информация ваканцията в Лондон е още по-специална, защото Роналдо е предложил брак на Джорджина, която е приела.

Иначе семейството посети и "О2 Арена", където гледа двубоят между Новак Джокович и Джон Иснър от Финалите на АТР.

Кристиано ще се жени, купи годежен пръстен за 8 милиона (снимки)

Кристиано и Джорджина тънат в лукс в Лондон