Новата голяма звезда на Ювентус Душан Влахович се е разделил с приятелката си – актрисата Мариасоле Полио, обяви италианското седмично издание „Chi“.

Трансферът на 22-годишния нападател от Фиорентина при „биаконерите“ беше на стойност от 82 милиона евро, което го превърна в най-скъпата футболна сделка за тази зима. Влахович дебютира за „старата госпожа“ с гол, но след това треньорът на „бианконерите“ Масимилиано Алегри го остави на пейката. Специалистът защита решението си с факта, че сърбинът още не се е аклиматизирал към новия си отбор.

Именно, за да може да се представи на високо ниво за гранда от Торино, Влахович се е разделил с приятелката си. Той е заявил на 18-годишната брюнетка от Неапол, че към момента иска да се концентрира върху кариерата си. В същото време в Италия твърдят, че Мариасоле Полио е започнала връзка с певеца Деди.

В миналото Душан Влахович беше интимно свързван със сръбската певица Елена Китич – дъщеря на легендарния изпълнител Миле Китич. Двамата обаче официално отрекоха да имат връзка.

СНИМКИ НА ГОРЕЩАТА МАРИАСОЛЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!