За дамата в живота на Кристиано Роналдо се знае много. Красавицата попадна в полезрението на медиите още от първите минути, в които се заговори, че е попаднала в обятията на звездата на Ювентус. След като се раздели със зашеметяващата Ирина Шейк, Джорджина Родригес се превърна в новата му сериозна връзка. Всичко останало беше мимолетно.

Изглежда така, сякаш животът им е изцяло в окото на феновете. Но дали е така?

Кристиано Роналдо засвидетелства любовта си публично, след като заведе Джорджина на една от най-важните за него вечери – обявяването на футболните награди за играч номер 1 на ФИФА през изминалия сезон.

Чаровницата е на 25 години. Родена е на 27 януари 1994 година в малък град в североизточната част на Испания, в провинция Уеска. Джорджина се научава да танцува преди да смени професията си и да се превърне в модел, и да учи английски в Лондон. Работила е още като сервитьорка и домашна помощница.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to my childhood 💃🏻👯‍♀️💘 Thanks @yamamayofficial #dance #confidence #yamamay

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на

Тъмната страна на Джорджина Родригес

Бащата на испанката е бивш затворник - осъден трафикант на кокаин и канабис. Той се казва Хорхе Родригес и е прекарал 10 години зад решетките. 70-годишният мъж е пребивавал в три затвора за две крупни престъпления. Дядото все още не е виждал внучето си, детето на Кристиано Роналдо и Джорджина.

Хорхе Родригес също е бивш футболист, роден в Буенос Айрес. Той е бил задържан за наркотрафик през 2003 година. Освободен е през 2013 година, след като е получил присъда от 11 години. Той има забрана да се завръща в Испания, след като е излежал присъдата си през август 2013 година.

Бащата на красавицата е съден от специализиран съд в Мадрид, който се занимава с едни от най-тежките дела в страната, в това число и с престъпниците, отговорни за бомбените атентати през 2004 година, в които загинаха 193 души. Заловен е да се опитва да прави контрабанда с кокаин от Испания за Франция на стойност повече от 100 хиляди паунда.

През 1999 година Хорхе и неговият спътник се опитват да превозят пратката си до Ница, дегизирайки я в пакети с надпис „Спагети“. Двамата пътници се опитват да избегнат ареста като са хвърлили наркотиците през прозореца на техния Фиат Типо – повече от 3 килограма 83% чист кокаин.

Второто му провинение е от декември 2008 година, когато е освободен. Полицията открива огромно количество канабис в склад. Прокурорите са поискали 4,6 години затвор, но той е получил по-лека, тъй като е признал съучастието си. Той излежава присъдите си в затворите в Аликанте и Мурсия между 2003 и 2013 година. За кратко е пуснат през септември 2008 година, но условното освобождаване е прекратено след повторното му арестуване през 2008 година.

Понастоящем живее в Аржентина.

Хорхе среща майката на Джорджина през 80-те години, след като се премества да живее в Испания.

Как се запознават Джорджина и Кристиано?

Искрата блясва за двамата през юни 2016 година. Звездата на Ювентус и красавицата се запознават в магазин, в който тя работи. Той среща 10 години по-младата дама в шоурум на „Гучи“ в централната част на Мадрид. Още като играч на Реал Мадрид той влиза в магазина, за да си вземе летни дрехи на прочутата марка.

Според друга история, Роналдо забелязва своята дама по време на ВИП събитие на „Долче и Габана“.

След това португалецът я кани в луксозния си дом в покрайнините на испанската столица, преди да се преместят да живеят заедно в Торино.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deseando ver a papi 👨‍👩‍👧‍👦❤️ Mami, nenes y Pepe 🐈 #goodmorning #love #family

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на

Кое свързва двойката най-силно?

Няма нещо, което да свърже живота на двама души по-силно от тяхното дете. Джорджина даде живот на тяхното момиченце Алана Мартина на 12 ноември 2017 година.

Заедно с тях живеят и останалите му три деца – Кристиано Роналдо – Джуниър, и близнаците Ева и Матео. Първото от момчетата е родено в САЩ през 2010 година, а майка му е неизвестна. Близнаците са от сурогатна майка.

Джорджина Родригес изглежда прекарва много време с децата, тя и майка му Долорес, се грижат основно за тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏽‍♀️

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на

Посещава ли мачовете на Роналдо?

Джорджина е била забелязана на няколко от мачовете на Кристиано Роналдо, но в повечето случаи остава далеч от светлините на прожекторите, докато той се състезава. Когато е на стадиона, тя обикновено води със себе си и големия син на португалеца.

Красавицата, разбира се, беше и на знаменателния финал в Шампионската лига, в който Реал Мадрид спечели срещу Ювентус.

По време на Световното първенство през 2018 година тя отново бе на някои от стадионите, докато националният тим на Португалия се състезаваше.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swimwear Collection 🥥🍉🍋🍑 @yamamayofficial In loveeee 😍

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на

Сгодени ли са Кристиано и Джорджина?

Да, заветното „Да“ е факт. Красавицата е приела предложението на Роналдо. През ноември футболистът е поискал ръката и на кратка романтична ваканция в Лондон. Някои източници твърдят, че годежният пръстен на дамата струва 8 милиона паунда. Все още не е обявена дата за сватбата, но най-вероятно такава ще има. Роналдо и Джорджина са взели решение да дадат своите обети в църквата „Гран Мадре ди Дио“. Двамата бяха заснети да влизат в нея, хванати за ръце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🛥

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на

Голямото изпитание пред двойката

Джорджина и Роналдо трябваше да се изправят пред сериозен трус. Португалският национал беше обвинен в изнасилване от Катрин Майорга. Според нея престъплението се е случило през 2009 година в Лас Вегас. Всички твърдения на Майорга бяха отхвърлени от Роналдо.

В този труден за двамата момент Джорджина застана твърдо зад своя любим и му засвидетелства публично подкрепата си.

"Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Инстаграм.