Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, даде пресконференция преди утрешния мач на „бианконерите“. „Старата госпожа“ се изправя срещу Верона в събота, а наставникът от Ливорно сподели, че мачът далеч няма да е лек. Той похвали Николо Фаджоли и Мойс Кийн и разкри, че всички без Пол Погба на практика са на линия за мача с „джалоблу“.

"Трябва да продължим положителната си форма. Поставихме се в положение да се изправим пред някои важни мачове през април. Когато печелите, трябва да се наслаждаваме на успеха, но все още не сме постигнали нищо".

„Единствената ни грижа е да печелим мачове. Верона е агресивен отбор – трудно ни беше, когато играехме на техния стадион, те винаги ни затрудняваха и ние трябва да им противопоставим. Киеза ще се върне във вторник“.

„Ди Мария ще бъде на разположение, но като се има предвид, че се върна вчера, е малко вероятно той да започне. Влахович, Милик и Кийн са на разположение, както и Костич - важно е всички да са с нас“.

„Кийн се подобри много, както психически, така и технически. Много съм доволна от него. Мисля, че представянето му не получава признанието, което заслужава. Фаджоли е много добър, радвам се, че получава много внимание, но важното е, че той е здраво стъпил на земята“.