Наставникът на Ювентус – Масимилиано Алегри, даде интервю пред „Кориере дела Сера“, в което говори по много различни и актуални теми около трудния старт на „бианконерите“. Специалистът от Ливорно направи паралел с другите два колоса в Италия – Интер и Милан, като изрази мнение, че ако от техните състави отпаднат по петима играчи, ще изпитат сериозни трудности.

„Ще можем да разчитаме на Киеза и Погба през януари, тогава ще видим какво можем да искаме от тях. Те все пак не са машини. Колко време ще отнеме, за да се върнат на нивото си? Има някои обстоятелства, знам го. Но Ювентус, с тях, в момента е нещо виртуално“, започна специалистът.

„Доволен съм от пазара за нашия проект, хареса ми, просто тези играчи не са на терена. Опитайте се да отнемете петима титуляри от Интер или Милан, тогава да видим дали те ще се затруднят“, допълни италианският наставник относно контузените нови попълнения на "Старата дама".

„Мога да кажа, че Бремер е много силен. Очаквах много от Милик, и той много дава, знае как да се движи. Рабио ми липсва много днес. Мнозина го упрекват, но Рабио прави по 13-14 добри неща на мач и винаги има своята тежест на терена“, заяви Алегри.